Saturday, 26 September 2015

3 Kisah Pencinta ESP Shaklee Yang Miliki Kulit Cantik Glowing!

Kali ni Fiefi nak berkongsi pengalaman-pengalaman pencinta ESP Shaklee. Lagipun, tinggal 4 hari je lagi bagi promosi harga istimewa ESP ni, masa yang terbaik untuk kawan-kawan memilikinya dan bakal menerima kejutan-kejutan dari hasil penggunaannya yang konsisten =)

1. Masalah kulit muka dapat ditangani dalam masa sebulan!
Dah agak lama terputus stok ESP. Anak dah jarang-jarang menyusu, so mami pun liatlah jugak nak menelan supplements hiii.. Kesannya kulit muka sangat bermasalah, dengan jerawatnya, parut-parut jerawat, kulit kasar, menggelupas dan sangatlah kusam. Kemuncaknya bila tengok gambar raya haritu, mak aihh kusamnye mukaaa (T___T). Lepas raya terus sambar ESP dan gigih bermasker alfalfa+garlic. Hasilnya lepas sebulan je, jerawat dah slowly berkurangan dan cepat kecut, kulit pun makin halus dan paling best dah kurang kusam. Alhamdulillah(^____^)~Cik Imm 



2.  Memula niat untuk kebaikan anak, last-last ibu tumpang sekali kebaikannya!
Niat asal ambil ESP as milk booster time menyusu anak first. Yes, memang susu makin hari makin meriah, makin pekat. Lama-lama baru perasan perubahan kulit -makin lembap, dah tak mengelupas area hujung bibir dan bawah hidung, stretchmark makin pudar, jerawat belakang badan pun segan nak naik, surprisingly parut-parut lama pun hilang! Kalau luka plak, cepaaat jer baik, tak tinggal parut macam dulu-dulu. 
Lagi satu yang best, ibu menyusu kan makan agak kerap. Sebelum consume esp, hourly jugakla mengunyah sebab lapar. Tapi lepas esp, paling kurang lepas 3 jam baru rasa lapar. Walaupun orang lain rasa makan 3 jam sekali tu macam makan banyak, tapi semua pun tegur body tak naik walaupun dah anak 2. Hepi tak hepi, berat lepas anak 2 sama dengan berat masa sekolah rendah tu! =)
Pregnant dgn esp plak sentiasa bertenaga dari bukak mata bangun pagi, sampaila nak tidur. Sayalah ibu berkerjaya, surirumah, isteri dan ibu kepada 2 anak perempuan kecil (nak masuk 3 tak lama lagi). Tak ada orang gaji, semua kerja rumah pun kami suami isteri buat sendiri. Last skali, "boring" dah orang tegur, "ha, dah 30 tahun? Ingatkn baru habis SPM!" =) Kesimpulannya... SUPERMOM MEMANG PERLUKAN SHAKLEE!~Ainniah Zulkefli 




3. Kembali rasa bertenaga dan aktif, bonus lagi kulit kelihatan muda, berat badan cun. Malah baby pun kulit gebu gebas!

CINTA KU BERSAMA ESP 
Dahulu pada mula-mula beranak kali ke 3, agak letih berulang alik ke hospital sebab anak tidak sihat, kena follow up doktor pakar membuatkan saya agak letih dan penat, tidur tak cukup membuatkan kulit semakin kusam.. apabila mula diperkenalkan dengan ESP, terus saya jatuh cinta padanya. Saya sangat bertenaga dan aktif, kulit kelihatan muda, berat badan pula menurun dan susu semakin banyak. Dalam masa yang sama saya boleh aktif bersukan. Alhamdulillah baby pun dapat manfaat dan kelebihan dari ESP kerana kulit anak gebu gebas. Terus saya perkenalkan kepada suami yang selalu gastrik. Alhamdulillah, gastrik semakin berkurangan sekarang dan semakin bertenaga. 
KAMI SEKELUARGA JATUH CINTA DENGAN ESP. ~Suriati Shaari



Begitulah kisah 3 pencinta ESP yang miliki kulit cantik glowing. Adakah kisah mereka sebahagian daripada impian kawan-kawan yang mahukan cara hidup yang sihat? 

Jom cuba ESP Shaklee =)
Serius, belum kenal maka tak cinta!

Kawan-kawan mahu dapatkan ESP Shaklee?

Mudah je, hubungi Fiefi.
012- 266 0427
emel: sayafiefi@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Kenali Vitalea Iron Formula Shaklee.

Apa itu Vitalea Iron Formula? Vitalea Iron Formula adalah multivitamin dan multimineral dari Shaklee yang telah 100 tahun lebih berada ...