Tuesday, 15 September 2015

3 Testimonial ESP: Gastrik (Part 1)

Entri kali ni, Fiefi kongsikan 3 testimonial ESP berkaitan gastrik.
Harap bermanfaat dan dapat membantu sesiapa ada gastrik.

Gastrik hilang, boleh setelkan kerja rumah yang tertangguh!
Salam. Dah seminggu kena gastrik. Nak kena makan je. Dalam masa 3 jam mesti kena makan kalau tak, sakitnya sampai berguling-guling. Yang tak tahan pepagi bangun terus sakit perut. Pagi tadi bangun je sakit perut terus bancuh ESP dengan ribena. Dengan air sejuk lagi. Dalam hati tawakal je la minum air sejuk pepagi. Sekali lepas minum, sakit tu terus hilang. Best sangat. Boleh buat kerja rumah yang dah tertangguh seminggu yang lalu. Huhuhu..~Erny Afli


Gastrik dari darjah 4 pulih, bertenaga berpuasa!
Dila kena gastrik dari darjah 4. Tiap-tiap tahun paling banyak puasa dalam 2 minggu je. Puasa 3 hingga 4 hari. Gastrik datang. Pastu tak puasa 2 hingga 3 hari. Macam itulah tiap-tiap tahun. Bila gastrik datang mesti nak muntah baru lega. Pedih ulu hati jangan cakap le.
Hospital mana Dila tak pernah pergi? Klang,Ipoh, Sungai Petani, Tapah, semua Dila pernah pergi sebab sakit sangat, tak tahan. Makan ubat pula, macam-macam dah makan. Gamat, susu kambing, ubat itu, ubat ini, minyak ini, minyak itu, tapi tak baik-baik juga. Makan pun tak boleh silap. Kalau makan benda berangin, siap le!!! Sakit sampai nangis-nangis.
Tapi untuk pertama kalinya, tahun ni Dila berpuasa dengan Shaklee. Alhamdulillah, Dila baru tinggal 8 hari sebab period sahaja! Dila juga menyusukan anak. Alhamdulillah, dengan izin dari Allah Dila masih bertenaga, dah 10 hari berpuasa tanpa ada tinggal pun sebab sakit gastrik. Syukur sangat. ~Dila Jalil


Biasa setengah hari tahan sakit gastrik, dengan ESP 10 minit je!

Assalam.
Dah dekat setahun tak kena gastrik. Biasa kalau kena gastrik terus telan pil gastrik yang beli kat klinik. Setengah hari jugak, baru la lega. Tapi baru-baru ni diserang gastrik pula. Banyak sangat minum kopi kot. Ubat klinik memang dah lama tak beli. Teringat ESP. 10 minit lepas minum ESP, dengan izin Allah, gastrik terus hilang serta merta! Syukur. Tak perlu menahan sakit sampai setengah hati. Alhamdulillah. ~Nurul Azura Salim Chia
Alhamdulillah, gastrik yang muncul boleh pulih dengan ikhtiar minum ESP Shaklee. Ya, minum ESP bukan makan =) sebab ESP ni dalam bentuk serbuk halus yang diperbuat dari kacang soya bukan GMO. Satu tin 850g diperbuat dari 30 kg kacang soya.


Buat anda yang mahu mencuba ESP sebagai alternatif gastrik anda boleh hubungi Fiefi.
012. 266 04 27
Emel: sayafiefi@gmail.com


ESP Shaklee punyai manfaat tersendiri! Jom nikmati hari ni, sedapp =)

No comments:

Post a Comment

Kenali Vitalea Iron Formula Shaklee.

Apa itu Vitalea Iron Formula? Vitalea Iron Formula adalah multivitamin dan multimineral dari Shaklee yang telah 100 tahun lebih berada ...