Thursday, 8 October 2015

5 Keistimewaan Omega Guard Shaklee!

Minyak ikan Shaklee, iaitu Omega Guard adalah pilihan Fiefi untuk bekalkan kepada Imani dan Hadif. Sungguh membantu tatkala mereka mengalami batuk berkahak atau selsema. Selain itu, turut membantu perkembangan kecerdasan mereka. Untuk entri kali ni, Fiefi nak kongsikan tentang keistimewaan Omega Guard yang menjadi pilihan Fiefi.

Mengapa perlu memilih Omega Guard?


Sebab ia sungguh istimewa. Antara keistimewaannya termasuklah:

 1. Ia dihasilkan menerusi kaedah teknologi terkini iaitu ultratulen bergred farmaseutikal. Teknologi ini melalui proses penyulingan proprietari 3 molekul yang berjaya memekatkan asid lemak omega 3 paling tulen. Lagi menarik, teknologi ini turut dapat menyingkirkan bahan-bahan merbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin dan PCB (polychlorinated biphenyl).

2. Omega Guard diekstrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk seperti sardin, mackerel, herring, serta anchovies. Menurut kajian, ikan yang hidup di kawasan berair sejuk mempunyai kandungan asid lemak tak tepu yang sangat tinggi. Tambahan lagi, jenis ikan yang dipilih Shaklee adalah jenis ikan yang mempunyai tahap merkurinya terendah.

3. Omega Guard tidak diekstrak dari minyak hati ikan. Ini kerana hati merupakan tempat kandungan toksik yang tinggi. Malah, Omega Guard adalah 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan.

4. Omega Guard merupakan minyak ikan paling tulen di dunia yang mengandungi rangkaian spectrum penuh 7 asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA, HPA, ETA, SDA dan DPA.

5. Satu sajian Omega Guard (3 biji kapsul) dapat membekalkan 1000mg asid lemak omega 3.

Menarikkan minyak ikan Shaklee ni?

Minyak ikan Shaklee atau Omega Guard ni membekalkan asid lemak omega 3 yang tak dapat dihasilkan oleh badan kita. Oleh itu, kita perlu mengambilnya daripada makanan.

Mahu cuba?
Bulan Oktober ni ada tawaran harga istimewa!

Sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh hubungi:

No comments:

Post a Comment

Kenali Vitalea Iron Formula Shaklee.

Apa itu Vitalea Iron Formula? Vitalea Iron Formula adalah multivitamin dan multimineral dari Shaklee yang telah 100 tahun lebih berada ...