Thursday, 15 October 2015

5 Testimoni Omega Guard dan Kanak-kanak.

1. Batuk-batuk tiada lagi!
"Mid month lepas beri anak yang sulung makan Omega Guard sebab dia selalu batuk-batuk. Seminggu pertama, batuk-batuk berkurangan tapi selepas beberapa hari, batuk semakin teruk sehingga tak dapat tidur malam. Nafas pun laju dan muntah. Risau sangat takut Bronchitis menyerang semula. So, esoknya bawa jumpa doktor. 
Doktor check kata tak ada apa-apa, just kahak. Nak dijadikan cerita, ubat cair kahak yang doktor beri tu tak sempat makan. Tertinggal sebab tergesa-gesa nak balik Shah Alam. Omega Guard memang tak miss beri makan. After few days, batuk terus hilang. Rupanya, masa Kakak batuk teruk tu cuma healing crisis nak bagi kahak keluar dan clear kan lungs. Syukur Alhamdulillah, dengan izin Allah, Kakak dah tak batuk, tak selesema, dan sihat walafiat." ~Puan Munirah

2. Dulu sukar beri tumpuan dalam kelas, sekarang pelajar terbaik aliran!
"Saya amat berpuashati dengan kebaikan OmegaGuard terhadap anak-anak saya. Anak kedua saya dari sukar memberikan tumpuan dalam kelas, akhirnya mendapat pelajar terbaik matematik dalam aliran. Shaklee tidak mengecewakan insyaAllah :)" ~Farihah Abu Kasim

3. Tiada lagi gelembung air bisa!
"Jiran saya beri Omega pada anak lelaki dia sebiji sehari. Anak lelaki dia suka main bola, hujan-hujan pun main bola, tiap kali kaki dia terperap dalam kasut yang lembap, pasti ada gelembung air yang menyebabkan gatal dan sakit seperti melecet. Kalau mak saya dia cakap kaki tu kena makan dengan ulat air. 
Pastu kadang-kadang makan masa seminggu dua nak baik. Sebelum ni beli ubat dari farmasi, tiap kali kena, mesti ambil ubat farmasi, tapi lepas amalkan Omega Guard, kaki anak dia tak kena dah gelembung air bisa tu, kulit pun licin dan cantik je.." ~Ain Khadijah

4. Membantu dalam pembelajaran!
"Adik saya ni darjah 1. Lelaki, faham-faham je la kan. Puas pikir.. macam mana nak kasi serius dan cepat faham belajar. Saya bagi la Omega Guard. Alhamdulillah, sekarang tak berhenti mulut asyik nak mengeja jer..ke hulu ke hilir...bawa buku..suruh kakak ajar dia baca..nampak sangat lain..dari dulu yang malas dan khayal je time belajar.. lepasni..saya akan supply Omega untuk dia je..untuk dia makan hari-hari..asalkan nak belajar.." ~Shida Seth

5. Sekarang makan ais krim, tiada lagi batuk-batuk!
"Alhamdulillah, almost 3 week anak-anak saya makan Omega Guard. Yang no.1(8y) dan no.3(1y4m) kena pecah dalam susu..yang no.2(4y) boleh pecah dalam mulut je..maybe sebab dah biasa makan scotts emulsion yang putih tu.. 
Selalunya kalau makan ais krim atau ABC, mesti malam batuk bagai sampai muntah..Tapi lepas makan Omega Guard ni, 2 hari lepas, makan ais krim, Alhamdulillah, takde batuk. Yang no.1 tu pun, selalu gatal-gatal hidung kalau ke tempat berhabuk...ibunya pun telan juga..hehehe..dan ibu refer to our pediatrician (bukan calang-calang doktor tau). Doc tu cakap bagus bagi Omega Guard ni, salah satunya boleh elakkan anak kena asthma..." ~Lin Salina
Omega Guard, salah satu antara cadangan nutrisi kanak-kanak yang sangat membantu untuk kebaikan kesihatan mereka.

Bulan ni harga promo bagi Omega Guard!

Untuk sebarang pertanyaan/tempahan, sila hubungi:



No comments:

Post a Comment

Kenali Vitalea Iron Formula Shaklee.

Apa itu Vitalea Iron Formula? Vitalea Iron Formula adalah multivitamin dan multimineral dari Shaklee yang telah 100 tahun lebih berada ...