Sunday, 11 October 2015

Testimoni Omega Guard: Tiada lagi ibu jari tersnap dan sakit, boleh dukung baby dengan senang hati!

"Beberapa bulan selepas bersalin, ibu jari dan pergelangan tangan kiri saya mula rasa sakit, nak dukung baby pun susah. Nak angkat apa-apa dengan tangan kiri memang tak boleh. Kadang ibu jari tu macam ter'snap' dan sakit, dan boleh terlepas apa-apa barang yang sedang dipegang. Rasa macam kena De Quervain's Syndrome.
Pernah cuba urut, Alhamdulillah OK but sekejap sahaja dah sakit semula. Saya start makan 3 capsules OmegaGuard setiap hari dan selepas habis sebotol (sebulan), dah noticed yang tangan ini dah tak sakit dah. Of course selama sebulan tu dah try avoid menggunakan tangan kiri banyak-banyak. But Alhamdulillah dengan Omega Guard, tiada lagi ibu jari ter'snap' dan sakit lagi, nak dukung my baby pun boleh dengan senang hati nya. Alhamdulillah. :) 
Omega-3 yang terdapat di dalam Omega Guard mempunyai anti-inflammatory properties (anti-keradangan) yang telah membantu melegakan kesakitan yang saya alami selama ini. Alhamdulillah. Ini kisah benar ye, hehe. :) Sebab itulah bulan ini saya WAJIB buat stok sendiri banyak-banyak sementara promosi Omega Guard." - Melissa Raffur

Omega Guard, minyak ikan Shaklee diekstrak dari  ikan laut dalam dan berair sejuk. 

Salah satu manfaat Omega Guard adalah memelihara fungsi-fungsi sendi (arthritis)
Bulan ni promo Omega Guard =) Harga istimewa kawan-kawan!


Sebarang pertanyaan/tempahan, sila hubungi:

No comments:

Post a Comment

Kenali Vitalea Iron Formula Shaklee.

Apa itu Vitalea Iron Formula? Vitalea Iron Formula adalah multivitamin dan multimineral dari Shaklee yang telah 100 tahun lebih berada ...