Friday, 6 November 2015

Cadangan Vitamin Mampu Milik Untuk Anda!

Vitamin yang dicadangkan terdiri daripada VitaLea Iron Formula, Vita C Plus dan juga B Complex. Ketiga-tiga ini dapat membekalkan vitamin dan mineral yang asas kepada pembinaan tubuh badan yang sihat, peningkatan sistem imun, serta penjagaan mental yang baik.

 
VitaLea Iron Formula diperlukan untuk menyokong kesihatan keseluruhan selain memelihara kesihatan jantung, kolon dan mata serta membantu tulang kuat dan sistem imun sihat. Antara keistimewaan VitaLea Iron Formula termasuklah: 
1. formula seimbang dengan membekalkan 28 jenis vitamin dan mineral
2. teknologi salutan mikro asid folik berpaten 
3. lebih dari 340 ujian kualiti dijalankan

 
Kita memerlukan vitamin C dari sumber luar seperti makanan kerana badan tidak menghasilkannya. Vitamin C diperlukan untuk menentang jangkitan pentakit dan kuman, membina kolagen, menyokong kulit sihat dan cerah, serta juga sebagai antioksida kuat yang boleh menentang radikal bebas dan mengurangkan kerosakan badan akibat bahan kimia dan toksik. Keistimewaan Vita C Plus termasuklah: 
1. 100% semulajadi penghasilannya 
2. mempunyai kandungan vitamin C pekat (500mg) 
3. sistem penyerapan berterusan (proprietary sustained release system) yang bertindak mengikut pelepasan masa 
4. pertambahan 120mg complex citrus bioflavonoids yang berfungsi menghalang vitamin C dari teroksida

 
Meningkatkan tenaga, mengelakkan anemia, mengurangkan kemurungan, mencegah kecacatan tiub neural merupakan faktor pentingnya vitamin B. B Complex Shaklee berbeza dengan yang lain berada di pasaran kerana keistimewaannya memiliki kesemua 8 kumpulan vitamin B dan juga mempunyai sistem penyerapan bioaktif berpaten iaitu meningkatkan penyerapan asid folik.

Oh yes! Jangan tak percaya ketiga-tiga cadangan ini adalah pilihan majoriti orang ramai di luar sana yang berikhtiar untuk kekal sihat. Paling best, vitamin-vitamin ini boleh bertahan selama 4 bulan penggunaannya dengan harga paling ekonomi. Pilihan di tangan anda untuk kekal sihat!

Bonus bila anda mendapatkannya bulan ni, harga lebih istimewa kerana promosi Vita C Plus!

Jadi bijak dengan daftar ahli, banyak kelebihan dan JIMAT lagi banyak :)

Whatsapp/SMS 012 266 04 27 untuk sebarang pertanyaan/tempahan.


Kesihatan adalah kekayaan,
Kesihatan adalah anugerah,
Jom kekal sihat dengan bijak.


Salan sayang, Fiefi Ira :)

No comments:

Post a Comment

Kenali Vitalea Iron Formula Shaklee.

Apa itu Vitalea Iron Formula? Vitalea Iron Formula adalah multivitamin dan multimineral dari Shaklee yang telah 100 tahun lebih berada ...