Wednesday, 11 November 2015

Gembira Rasa Hati, Kulit Muka Makin Ok, Berminyak Pun Tak!

 
Dari awal-awal lagi kulit memang problem, awal tue maksudnya dari remaja-remaja lagi. Hehehe. Jerawat tak pernah stop naik, sedih tengok muka sendiri, pun ramai ja orang tegur,

'Jangan picit-picit nanti hitam parut'
'Awat muka kakak macam tue?'
'Banyaknya jerawat hang!'

Tak kurang yang pandang semacam ja, sedih bebenor rasa hati. Down ja selalu. Tambah lagi bila pi kenduri, muka kawan-kawan licin ja. T.T

Selepas ambil GLA COMPLEX, atas sebab kesihatan lain, secara tak sengaja, kulit muka makin ok. Ok kat sini means NAMPAK perubahan. Makin bersih. Tanya kak ayu gojesh. Sy punya distributor, dia kata cuba consume ESP DAN VITA C.

Nah kauuu... Alhamdulillah. dengan izin Allah. Elok dah kulit. Hehehe. Gumbira rasa hati kulit makin ok, berminyak pun tak. Sebab tue suka Shaklee ni dan share dengan semua. Kalau tak ok sapa nak share. Jimat pun jimat.
~Ainie Jasmi~

Produk yang digunakan ialah Esp Shaklee dan Vita C Plus sebagai usahanya untuk mengatasi masalah jerawat dan kesihatan kulit.

Esp Shaklee, minuman tambahan protein daripada kacang soya yang tak diubah genetiknya.Kebaikanya, merangsang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepat sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut.
 SR Vita C Plus,  Pengambilan vitamin C setiap hari melambatkan penuaan, kulit lebih cerah dan menyekat pembentukkan pigmen. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat. Selain tu ia mengukuhkan sistem imun, mempertingkatkan alergi hidung dan kulit serta merangsang pembentukan kolagen. Kolagen adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ianya mampu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik.

Sekiranya anda mengalami maslah yang sama, jangan mudah down dan hilang keyakinan. Setiap insan adalah cantik kejadiannya =) Yang penting, berusaha dan ikhtiar mengatsi masalah tersebut.

Mahu cuba juga? Jimat untuk bulan ini, kerana terdapat promosi SR Vita C Plus.

Rakan kesihatan anda,
Fiefi Ira,
012 266  04 27

No comments:

Post a Comment

Kenali Vitalea Iron Formula Shaklee.

Apa itu Vitalea Iron Formula? Vitalea Iron Formula adalah multivitamin dan multimineral dari Shaklee yang telah 100 tahun lebih berada ...