Monday, 16 November 2015

Kenapa Vita-Lea menjadi antara daily supplement?

"Untuk hari nih, Lyana nak share dengan awak semua berkenaan supplement Vita-Lea yang kini menjadi pilihan hati Lyana sendiri sejak pregnant nih. Alhamdulillah tergerak juga hati nak consume, sebab Obimin yang Doctor bagi macam tak jalan kat Lyana.

Okayh sebelum nih Lyana pernah cerita kat entry-entry lama, berkenaan dengan masalah tekanan darah rendah yang Lyana alami sejak kecil lagi. Kalau nak tahu, berlarutan tau sebenarnya sampai sekarang malahan makin teruk semasa pregnant. Lyana cepat rasa nak pitam bila lambat makan, keadaan terlampau panas atau badan terlalu penat sebab travel Muar-Pasir Gudang. Just that Lyana perasan yang sejak Lyana amalkan Vita-Lea, alhamdulillah takde lagi dah rasa pening, nak pitam, dan seterusnya boleh sampai ke pengsan. So siapa yang share the same problem macam Lyana nih, meh lah try Vita-Lea nih. Jangan nanti sampai makin teruk baru nak take action yer. Bukan wanita hamil jer boleh consume Vita-Lea nih

Kenapa Vita-Lea menjadi antara daily supplement pilihan Lyana sendiri? 
Lyana memilih Vita-Lea sebab Vita-Lea nih bertindak sebagai...
- Penambah tenaga
- Pelengkap nutrisi
- Melambatkan proses penuaan
- Stimulasi metabolism
- Melindungi organ
- Membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya
- Membantu mencegah penyakit tiroid @ beguk

Semuanya terdapat dalam 1 supplement, dengan hanya 1 tablet sehari VITA-LEA SHAKLEE. Kadang-kadang ambil 2 juga bila Lyana tahu yang dalam 1 hari tu activities agak pack (pagi sebiji, malam sebiji).

Another thing.. Syukur sangat pada Allah, sejak consume Vita Lea dari awal pregnancy (nak dekat 3 bulan masa tu) memang HB takde problem and yang paling ketara sekali tang rambut and kuku tu. Rambut gugur memang kurang sangat-sangat, kuku pun nampak tak kusam and tak mudah rapuh. Kalau tak masa mula-mula awal pregnancy tu rambut gugur penuh masa lepas shampoo, kuku pulak tak boleh terlebih panjang sikit senang crack hujung dia macam nak patah! Sakit wooo

Thanks to Vita-Lea, both problems reduce and then terus okay sampai sekarang masuk 6 months pregnancy. Alhamdulillah.. Dari segi tenaga pulak, memang Lyana perasan lepas consume Vita Lea memang badan tak cepat letih and kurang sikit mengantuk. Kulit pun takde masalah sangat, masa awal-awal dulu naik ruam kejap may be sebab perubahan hormon kann masa pregnant nih, Doctor kata it is normal. But then after Lyana consume Vita Lea sekali dengan Vitamin C and ESP, alhamdulillah my skin dah back to normal. Licin jer balik" ~Lyana Hisham~


Sebarang pertanyaan/tempahan,
hubungi Fiefi 
012 266 0427

No comments:

Post a Comment

Kenali Vitalea Iron Formula Shaklee.

Apa itu Vitalea Iron Formula? Vitalea Iron Formula adalah multivitamin dan multimineral dari Shaklee yang telah 100 tahun lebih berada ...