Saturday, 14 November 2015

Keputihan tiada dan Alergik berkurangan dengan Vitamin Shaklee.

Testimoni daripada sorang kawan.
Apa yang kawan saya ni consume adalah: ★Alfalfa Vita-C 
Mula2 just consume Alfalfa je. Tapi sekarang bila dah rasa sendiri #shakleeeffect tambah lagi consume Vita-C. Dua2 pon produk terbaik & feveret ramai.

Beliau cuba Alfalfa untuk selesaikan 1 je masalah yang beliau alami iaitu keputihan yang merupakan masalah lazim bagi kebanyakan wanita. Lepas SEMINGGU consume Alfalfa, alhamdulillah keputihan dah takde. Lepas SEBULAN, beliau dapat rasakan perubahan pada aset wanita seperti yang diingini. Dalam masa yang sama, pembuangan air besar pon lancar, katanya 'tak payah tunggu toilet lama2'.

Dah setel masalah tu, datang pulak Allergic. Ape lagi, beliau consume pulak Vita-C bersama dengan Alfalfa untuk hilangkan masalah hidung berair, bintik2 kat muka & gatal2. Lepas dah consume Vita-C, tanda2 allergic berkurangan. Alhamdulillah! ~Nuruzawani~



 Untuk pertanyaan/tempahan, hubungi Fiefi 012 266 0427

Promosi November: SR Vita C Plus.( Beli 2 Jimat 5% )
Nak banyak lagi jimat, join ahli =)

No comments:

Post a Comment

Kenali Vitalea Iron Formula Shaklee.

Apa itu Vitalea Iron Formula? Vitalea Iron Formula adalah multivitamin dan multimineral dari Shaklee yang telah 100 tahun lebih berada ...