Wednesday, 4 November 2015

Koleksi Testimoni Vitamin C Shaklee: SR Vita C Plus 500mg (Part 1)

Sempena promosi SR Vita-C Plus bulan ni, hari ni Fiefi mahu kongsikan 5 testimoni pengguna vitamin C Shaklee. Moga sedikit sebanyak dapat membantu anda yang mengalami masalah yang sama. Dah menjadi tanggungjawab kita untuk berikhtiar kekalkan tahap kesihatan dan kecantikan kita :) Moga usaha kita diberkatiNya. InsyaAllah.


1. Badan mula cergas, tiada lagi cuti sakit. Kulit pun licin dan tegang!
"Sebelum ni, jika saya demam pasti akan ke klinik dan suhu badan akan naik dan lambat untuk sembuh kembali..Tetapi bila saya dah mula ambil vitamin C Shaklee badan pun rasa cergas dan senang untuk pergi kerja dan yang paling penting, tiada istilah perkataan ambil MC (cuti sakit). Sebenarnya saya baru je ambil Vitamin C Shaklee ni..kulit pun rasa licin dan tegang.." ~Nur Hidayah Ismail


2. Parut pada wajah kian pudar!
"Salam kawan-kawan semua, hari ni saya nak share something pasal kesan vitamin C pada seorang kawan saya. Sebelum ni memang dia ada masalah jerawat dan parut pada wajahnya. Dia sangat puas hati, sebab dalam masa 2 minggu pengambilan, parut pada wajah semakin pudar. Saya dapat rasakan keseronokan beliau apabila ditemukan dengan Vitamin C Shaklee. Kini dia tak sabar nak mencuba ESP pula.." ~Eida Fakhrin


3. Deman mudah kebah!
"Saya sarankan setiap rumah ada vitamin C..Berguna terutamanya demam yang susah nak baik. Pengalaman mak saya, 4 hari demam badan tak larat. Wiken saya balik kampung, terus bagi dia telan 2 biji vitamin C. Petangnya, mak claimed dia dah tak demam, badan rasa segar.." ~Nurul Aziyana


4. Alahan di hidung semakin pulih!
"Mula-mula beli vitamin C je, Alhamdulillah alahan di hidung saya dah semakin pulih tak sampai 2 minggu. Alahan ni menyebabkan di dalam hidung saya ada ketumbuhan kecil macam biji guli. Kini dah mengecil dan kempis..so, nanti pergi checkup dengan specialist ENT, alahan dah pulih sebab makan suplemen je coz drugs doesn't work.." ~Finie IszNajla


5. Tiada lagi pedih-pedih perut!
"Saya minat dengan Vitamin C. Selalu consume Vitamin C. Before this makan Vitamin C brand lain. Tapi, pedih perut la. Sebab saya gastrik kuat. Since consume selama seminggu Vitamin C Shaklee, gastrik da takde langsung! Bukan kurang tapi dah takde pedih-pedih perut. Tahun depan tak perlu tinggal puasa sebab gastrik lagi.. Alhamdulillah dan InsyaAllah.." ~Fatin Adawiyah



Sebarang pertanyaan/tempahan, hubungi Fiefi. 012 266 04 27. Emel: sayafiefi@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Kenali Vitalea Iron Formula Shaklee.

Apa itu Vitalea Iron Formula? Vitalea Iron Formula adalah multivitamin dan multimineral dari Shaklee yang telah 100 tahun lebih berada ...