Thursday, 12 November 2015

Mulakan dari dalaman, untuk betulkan luaran!

 

Azie nak kongsi tentang vitamin pertama yang buat Azie jatuh cinta dengan Shaklee. Azie dulu dari sekolah menengah sampailah dah sambung belajar memang gila produk kecantikan. Bila tak nampak kesan best je, tukar pulak yang lain. 

Sampailah satu masa tu Azie guna produk yang tak sesuai dengan kulit Azie. kesannya?? Kulit Azie jadi sangat teruk dalam masa singkat je. JERAWAT tumbuh dengan hebatnya. PARUT penuh satu muka, kulit MUKA BERMINYAK sangat2. Ha! masa tu memang rasa menyesal tak sudah wooo..huhu. Give up tersangat2 sampai tahap dekat tangan sentiasa ada 1 cermin kecil. Selalu tengok dekat cermin dan cakap kat diri sendiri yang masalah ni sikit je sebab nak sedapkan hati. T_T. Sampai tahap macam tu sekali! 

Tapi segalanya berubah selepas consume Sr Vit c Shaklee. Azie consume Sr vit c 1 biji je sehari. Dalam 2 minggu amalkan, Azie dapat rasa PERUBAHAN KETARA! Muka sudah TIDAK BERMINYAK, PARUT pun makin PUDAR dan JERAWAT dah tiada! Happy tak terkata!! Keyakinan diri dah kembali sebab tak de rasa malu dah nak berhadapan dengan orang ramai. Memang kagum dengan Sr Vit c Shaklee. Dah lah harganya MURAH, KESAN HEBAT, TAHAN LAMA pulak tu.

Memang ini lah tindakan azie yang paling bijak selepas berpuluh-puluh jenama produk Azie guna.^^V. Kepada anda semua, jika nak BETULKAN LUARAN, kita mulakan dari DALAMAN. Bila dalaman sihat, dapat nutrien yang diperlukan, InsyaAllah akan terserlah kesannya di luaran juga.

Ingat, pilihlah supplement yang bagus yer.. Supplement yang terbaik tentulah yang 100% SEMULAJADI, macam SHAKLEE!! Terbaik!
~Aziah Sadri ~ 

Subhanallah. Dengan izinnya, kulit muka sudah tak berminyak, parut-parut pudar dan jerawat  pun tiada lagi. SR Vita C Plus dijadikan asbab dalam usahanya memulihkan masalah kulit muka.

SR Vita C Plus, produk vitamin C Shaklee yang:
1. 100% semulajadi penghasilannya 
2. mempunyai kandungan vitamin C pekat (500mg) 
3. sistem penyerapan berterusan (proprietary sustained release system) yang bertindak mengikut pelepasan masa 
4. pertambahan 120mg complex citrus bioflavonoids yang berfungsi menghalang vitamin C dari teroksida
5. berkesan, selamat dan halal


BONUS! Promosi SR Vita C Plus bulan ni!
Nak murah lagi , join ahli =)

Rakan kesihatan anda,
Fiefi Ira=)
012 266 0427

No comments:

Post a Comment

Kenali Vitalea Iron Formula Shaklee.

Apa itu Vitalea Iron Formula? Vitalea Iron Formula adalah multivitamin dan multimineral dari Shaklee yang telah 100 tahun lebih berada ...