Friday, 13 November 2015

Resdung dan vitamin Shaklee: Dah tak rasa gatal-gatal hidung!

Teringat mula-mula terjebak dengan Shaklee.. 
 Mula-mula tu tak tahan resdung teruk..
dan bibir selalu mengelupas if kerap minum air kosong.. 
Walaupun jerawat jarang tumbuh kat muka..
tapi mungkin faktor keturunan..
sebab mak dulu resdung teruk.. 

 Macam-macam cara buat untuk hilangkan kurangkan resdung...
kali terakhir pergi terapi spa untuk buang resdung...
lepas dua 3 hari memang rasa ok..
Hidung dah tak rasa gatal..mata telinga pun dah tak rasa merayap gatal.. 
 Lepas seminggu rasa lagi teruk..hidung rasa nak cabut..mata makin kabur..

Tapi....
Alhamdulillah dikenalkan dengan product Shaklee oleh Mimi Farhana..
so saya pon ambik set resdung (Alfalfa+vita C) B complex tak ambik lagi..
sebab time tu fulus tengah kurang.. 

 Apa yang magik..apa yang hebatt..apa yang terbaikk!!
 Alhamdulillah tak sampai seminggu consume..
dah tak rasa gatal-gatal hidung..
mata makin ok..
yang best seafood boleh makan sesuka hati..
masalah keputihan ke..kulit kering..semua beres..
malah kulit muka makin cantik.. 

 Maka bermulalah keyakinan terhadap product Shaklee..
sedikit demi sedikit mencuba product shaklee..
sambil berbisness untuk menambah pendapatan... 

 Alhamdulillah..
setelah setahun lebih terjebak..
memang saya yakin supplement terbaik setakat ni adalah Shaklee...
~Eiey Habibah~


Untuk pertanyaan/tempahan,
hubungi Fiefi
012 266 0427

1 comment:

  1. sy pun ader resdung..paling xtahan kalo hidung gatal2 termasuk lelangit dlm mulut...
    kalo bersin yg cakap lah....

    ReplyDelete

Kenali Vitalea Iron Formula Shaklee.

Apa itu Vitalea Iron Formula? Vitalea Iron Formula adalah multivitamin dan multimineral dari Shaklee yang telah 100 tahun lebih berada ...