Monday, 16 November 2015

Sekarang kulit dah glowing, tak perlu nak make-up tebal dah!



Nak bagi testimoni. Asyik buat testimoni orang jerr.. kali ni nak bagi testimoni sendiri pulak.. 
gambar April tu pakai make-up tebal-tebal pun still nampak jerawat especially bahagian tepi-tepi hidung dengan dahi tuu.. muke pun kusam jerr... hehe 
 Tapi Ogos tu pakai bedak sikit jerr.. muke dah nampak glowing-glowing gituu.. sejak mengamalkan makan Vitamin C dan Vitamin E saje.. suke suke suke ..heheh 
~Hurul Ain~

Sebarang pertanyaan/tempahan,
hubungi Fiefi 
012 266 0427

No comments:

Post a Comment

Kenali Vitalea Iron Formula Shaklee.

Apa itu Vitalea Iron Formula? Vitalea Iron Formula adalah multivitamin dan multimineral dari Shaklee yang telah 100 tahun lebih berada ...