Saturday, 12 December 2015

Perubahan Ketara Sejak Amalkan Vitamin Shaklee.

Dulu selepas kawen badan naik sampai tukar semua saiz baju dan seluar. Beli saiz besar takot badan naik lagi.
 

Tapi Alhamdulillah, semenjak mengamalkan Alfalfa, Lecithin dan Esp shaklee perubahan ketara. Seluar sebelum kawen dah boleh pakai. Tapi apa nak buat dengan seluar-seluar yang besar ni? Nasib tak beli banyak kalau tak mesti rugi.

Dah macam-macam cara nak kurus sebelum kawen dulu. Beli corset la, try set slimming produk XXXX la, beli losyen mustajab la, pergi slimming center la tapi semua tak jalan.

Rupanya makan shaklee je, badan sihat, kulit halus, cerah, perut kempis, pipi dah tak montel lagi! -Nurul Azliza

Produk yang diambil:
1. Alfalfa Complex
2. Lecithin
3. ESP


012 266 0427
Fiefi Ira
Pengedar Shaklee Changlun
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Kenali Vitalea Iron Formula Shaklee.

Apa itu Vitalea Iron Formula? Vitalea Iron Formula adalah multivitamin dan multimineral dari Shaklee yang telah 100 tahun lebih berada ...