Monday, 14 December 2015

Testimoni MealShakes: Kanak-kanak Sembelit

1. Dia tak lagi menangis waktu poo poo malah jadi lancar je!

Salam semua, semoga ceria di pagi Jumaat yang mulia ini.
Di pagi yang indah ini, saya ingin berkongsi testimoni sendiri yang menggunakan MealShakes untuk anak perempuan saya.
Sejak dari dulu anak saya ni (umur 2 tahun ++), selalu menghadapi masalah sembelit dan kurang selera makan, walaupun badan agak berisi :) Dah macam-macam cara saya gunakan untuk hilangkan masalah ini, sedih tengok dia menangis kesakitan dan badan berpeluh-peluh tiap kali nak poo poo.
Akhirnya saya nekad untuk cuba bagi dia minum MealShakes yang dicampurkan dengan susu formula biasa, setelah hampir 3 minggu Alhamdulillah, dia tak lagi menangis waktu poo poo malah jadi lancar je...senang hati saya melihat perubahan ni...selera makan dia juga semakin bertambah...syukur sebab Shaklee menyediakan  penyelesaian yang terbaik untuk masalah saya ni. -Eizan Adzan-

2. Now i'm not worried anymore, hari-hari dia buang air besar without any constipation!

Alhamdulillah...after consume MealShakes tak sampai seminggu, my little boy dah tak sembelit dah. Dulu everytime nak buang air besar habis satu rumah dia berlari sambil menangis, kadang-kadang tertidur sambil berdiri coz sakit nak buang air besar katanya...now i'm not worried anymore, hari-hari dia buang air besar without any constipation...Tq shaklee -Situ Rozita Ahmad Mokhtar-

3. Alhamdulillah, dah getting soft 'stool' dia!
"Salam, 
Hi Yana...sorry tak sempat nak reply email Yana...nak sebulan dah huhuhu...Alhamdulillah, dah getting soft 'stool' dia... tapi tak la everyday dia membuang... tapi as usual dia akan menonggeng dia perut dah start memulas sebab dah terbiasa dulu walaupun dalam dia nangis-nangis tu sebenarnya stool dia dah kuar pun...ehehehe trauma dia tak habis lagi... mane tak nye, dari umur 7 bulan camtu dan kitorang try macam-macam sampai la jumpa shaklee ni... "
Customer ni anaknya mengalami sembelit...dah tukar macam-macam susu, cuba macam-macam ubat tapi still tak jalan...so Yana  suggest MealShakes memandangkan MealShakes juga mengandungi fiber...- Lyana Mansor-
012 266 0427
Fiefi Ira
Pengedar Shaklee Changlun
Pengeposan ke seluruh Malaysia



No comments:

Post a Comment

Kenali Vitalea Iron Formula Shaklee.

Apa itu Vitalea Iron Formula? Vitalea Iron Formula adalah multivitamin dan multimineral dari Shaklee yang telah 100 tahun lebih berada ...