Sunday, 13 December 2015

Testimoni MealShakes Shaklee : Kulit makin licin, Selera makan bertambah, sembelit tiada!

Hari ni Fiefi nak  share satu testimoni dari seorang ibu mengenai anaknya yang telah mula minum MealShakes...jom baca...
As salam semua...pagi ni mood nak share testimoni..heheh..MEALSHAKES~~~
1) kulit Aisy semakin licin...kalau dulu akan ada bintik-bintik kat badan dia..sekarang da kurang dan makin cerah
2) selera makan dan minum susu sangat-sangat bertambah...sebelum ni minum susu kat taska 3 kali je...malam takde minum botol just didect feeding mama ja...sekarang dah jadi 5 kali plus waktu malam 2 kali...dats means Aisy minum 7 kali susu sehari ( tak termasuk bf mama)
3) kalau dulu selalu sembelit...tiap kali nak yak, dia akan menangis...sian, sekarang tidak lagi...syukur Alhamdulillah
So, tu la dia testimoni dari anak saya sendiri, Izz Aisy Ammar (1 tahun 5 bulan ) yang baru minum Mealshakes selama lebih kurang sebulan :) - Puan Zaza Zainal
Alhamdulillah untuk perubahan positif yang telah anaknya perolehi.




012 266 0427
Fiefi Ira
Pengedar Shaklee Changlun
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Kenali Vitalea Iron Formula Shaklee.

Apa itu Vitalea Iron Formula? Vitalea Iron Formula adalah multivitamin dan multimineral dari Shaklee yang telah 100 tahun lebih berada ...