Wednesday, 16 December 2015

Testimoni OsteMatrix : Atasi Masalah Cramp Kaki Semasa Hamil

"Tengah malam semalam terjaga dari tidur, kaki rasa kebas-kebas dan macam nak 'cramp'. Mintak hubby tolong urut dengan minyak panas pun tak kurang. Pastu baru teringat Ostematrix, saya ambil 2 biji. Al hamdulillah, sakit beransur kurang dan dapat tidur lena sampai pagi. Terima kasih Ainul Malik perkenalkan Ostematrix! I'm loving it. -Riza Afzan Asri-


"Thanks kak, sekarang memang ambil juga Ostematrix, memang sangat bagus kalau compare dengan yang sebelum ni ambil kalsium yang beli dari farmasi je. Sekarang sejak amalkan Ostematrix ni saya dah tak cramp kaki lagi. Dulu time ambil kalsium dari farmasi memang tetap akan cramp kaki malam-malam time tidur. Tulang belakang tu memang sakit jugaklah (biasalah time pregnant) tapi kurang sikit dah sejak amalkan Oste. Alhamdulillah syukur sangat-sangat, saya takleh minum susu sebab ada lactose intolerance. Tiap kali minum susu memang akan jadi pengunjung toilet yang setia.hehe. Mujur jumpa produk ni." -Maimun Huja Husin-


"Salam semua, saja nak share produk Ostematrix...Saya ni pregnant 7 bulan...Memang kerap la, malam-malam kena cramp dekat betis dan perut yang berulang-ulang setiap hari...
Baru 3 hari amalkan Ostematrix, 4 biji...macam tak percaya lak...malam tadi tak kena langsung...Walhal, hujan lebat dan cuaca sejuk sangat...
Bangun pagi...betapa lancarnya 'usus dicuci' hehehe...
Pasni tidur lana daa...tak yah bangun malam nak hilangkan cramp-cramp...Tq Shaklee =)" - Shida Seth-


012 266 0427
Fiefi Ira
Pengedar Shaklee Changlun
Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Kenali Vitalea Iron Formula Shaklee.

Apa itu Vitalea Iron Formula? Vitalea Iron Formula adalah multivitamin dan multimineral dari Shaklee yang telah 100 tahun lebih berada ...