Tuesday, 15 December 2015

Testimoni Ostematrix: Atasi sembelit Ketika Berpantang!

Hari ni nak kongsikan testimoni daripada ibu-ibu pula. Yang mengalami masalah sembelit ketika berpantang.

"Sekarang saya takleh skip dah ostematrix. Kalau skip siap la. Sembelit la saya. Sebab saya ni tak gemar makan sayur. Jadi Vitalea dan Ostematrix tu syarat sah wajib untuk atasi ketidaklawasan saya. Sangat membantu ketika baru melahirkan anak. Pepaham je la kalau sembelit masa berpantang. Orang kata ngeri." -Khairunnass Saleh-

"SEMBELIT!!
Waktu berpantang dulu, saya sembelit hingga hari yang ke 10...memang menakutkan...takut jahitan terbuka.
-Day 3  berpantang-
Ostematrix sangat membantu masalah saya kali ni...semalam je dah 4 kali buang air besar...lancar dan tidak menyakitkan :) Lega sangat-sangat!" -Aisyah Mahdi-

"Saya masa pantang 2011, tak makan Shaklee lagi. Sembelit. Berjam dalam toilet. Berpeluh-peluh..huuu... kali ni berpantang, tak sembelit, cuma ada gak la pedih sokit sebab seriau dengan jahitan.hehe. Tapi Alhamdulillah, tak sembelit dan boleh buang dengan mudah. Sekarang memang tak tinggal oste." -Nini Kopiah Kait-

012 266 0427
Fiefi Ira
Pengedar Shaklee Changlun
Pengeposan ke seluruh Malaysia 

No comments:

Post a Comment

Kenali Vitalea Iron Formula Shaklee.

Apa itu Vitalea Iron Formula? Vitalea Iron Formula adalah multivitamin dan multimineral dari Shaklee yang telah 100 tahun lebih berada ...