Friday, 18 December 2015

Testimoni Ostematrix -Part 1




"As salam semua...saya nak share pengalaman saya Jumaat lepas baru-baru ni datang period, tak tau apa pasal terasa sangat sakit pinggang...mencucuk-cucuk...kebetulan masa tu tengah batuk dan selsema. So setiap kali batuk je terasa la mencucuk-cucuk pinggang ni. Adeh tak tahan sungguh. Kerja pula kena duduk je depan PC. Memang tak tahan. Then, malam before tidur saya telan 3 biji Ostematrix sekali gus...biasa makan 1-2 biji je...Alhamdulillah sangat...terus semangat nak g jalan-jalan keesokannya hari Sabtu :)

Ostematrix ni memang bagusla..lagi-lagi untuk kita yang pernah mengandung dan bersalin ni...banyak kudrat yang diperlukan untuk uruskan hal-hal rumahtangga kan? :)" -EnNa RuSti-

Ni lagi pengalaman dan kebaikan yang telah mereka rasakan setelah mengambil Ostematrix Shaklee =)


  • Membantu tidur lebih lena.
  • sakit pinggang dan lenguh badan tiada lagi.
  • Melawaskan! Tiada sembelit.
  • Alternatif bagi yang tidak sukakan susu untuk dapatka sumber kalsium.
  • Membantu ibu berpantang yang ada masalah sembelit.
  • Badan cergas.
  • Membantu meredakan sakit pinggang semasa period.

 Istimewanya Ostematrix ni, lebih daripada kalsium. Kerana turut mengandungi 
Vitamin D, magnesium, zink, boron, manganase dan kuprum =)

012 266 0427
Fiefi Ira
Pengedar Shaklee Changlun
Pengeposan ke seluruh Malaysia

1 comment:

  1. saya pun makan.. btw done folo, folo me back ;) http://acuyuhan.blogspot.my/

    ReplyDelete

Kenali Vitalea Iron Formula Shaklee.

Apa itu Vitalea Iron Formula? Vitalea Iron Formula adalah multivitamin dan multimineral dari Shaklee yang telah 100 tahun lebih berada ...